Maatwerkkasten

Naar aanleiding van de wens van de klant wordt er een digitaal ontwerp van de kast gemaakt. In samenspraak wordt het basismateriaal en de 'look' vastgesteld. De kast wordt daarna in de werkplaats gemaakt en in 1 dag geïnstalleerd.

 

Onderstaande kast werd uitgevoerd in dubbeldik MDF voor een robuuster uiterlijk. Een meubelspuiter heeft het MDF in de gewenste kleur en glansgraad gecoat. De kast bestaat uit twee gestapelde delen en verhuld een reeds op de wand aanwezige koof. De schuifdeuren van latten zijn zowel voor de tv als voor de boekenkast te plaatsen.

Door de indeling van het huis was het niet mogelijk de kast door de voordeur naar binnen krijgen. Door middel van een kraan is de kast via de openslaande deuren aan de achterzijde naar binnen getransporteerd.

Beweeg over onderstaande foto's voor een slideshow:

   

   

   

   

  Onderstaande kledingkast werd op maat gemaakt uit meubelplaten in barnwood-design met rvs kanten. De kast bestaat uit drie afzonderlijk gekoppelde delen. De indeling is compleet naar wens van de klant ontworpen. Aan de rechterzijde is een luik toegepast om toegang te houden tot leidingwerk en elektra in de zijwand.

  Beweeg over onderstaande foto's voor een slideshow:

    

   Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.               Kvk: 74502530

    

   All rights reserved  ©  2024

   Josse Techniek

   Copyright